APA:
کپیرواقی، مریم، مظاهری تهرانی، مصطفی، و آسوده، احمد. (1390). نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(1)، 57-67. SID. https://sid.ir/paper/451675/fa
Vancouver:
کپیرواقی مریم، مظاهری تهرانی مصطفی، آسوده احمد. نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(1):57-67. Available from: https://sid.ir/paper/451675/fa
IEEE:
کپیمریم رواقی، مصطفی مظاهری تهرانی، و احمد آسوده، “نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 1، pp. 57–67، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/451675/fa