APA:
کپیمفاخر، الهه، مسکرباشی، موسی، حسیبی، پیمان، مشایخی، محمدرضا، و بقایی پور، جمشید. (1390). ارزیابی ترکیب شیمیایی, کیفیت تخمیر و قابلیت هضم علوفه سیلو شده آفتابگردان در مراحل مختلف نموی. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 42(1)، 105-113. SID. https://sid.ir/paper/452266/fa
Vancouver:
کپیمفاخر الهه، مسکرباشی موسی، حسیبی پیمان، مشایخی محمدرضا، بقایی پور جمشید. ارزیابی ترکیب شیمیایی, کیفیت تخمیر و قابلیت هضم علوفه سیلو شده آفتابگردان در مراحل مختلف نموی. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1390؛42(1):105-113. Available from: https://sid.ir/paper/452266/fa
IEEE:
کپیالهه مفاخر، موسی مسکرباشی، پیمان حسیبی، محمدرضا مشایخی، و جمشید بقایی پور، “ارزیابی ترکیب شیمیایی, کیفیت تخمیر و قابلیت هضم علوفه سیلو شده آفتابگردان در مراحل مختلف نموی،” مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 42، no. 1، pp. 105–113، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/452266/fa