APA:
کپیملاولی، مهنا، بلندنظر، صاحبعلی، و طباطبایی، سیدجلال. (1390). تاثیر مقادیر مختلف نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر غلظت برخی از عناصر معدنی در پیاز خوراکی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 25(1)، 101-108. SID. https://sid.ir/paper/452680/fa
Vancouver:
کپیملاولی مهنا، بلندنظر صاحبعلی، طباطبایی سیدجلال. تاثیر مقادیر مختلف نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر غلظت برخی از عناصر معدنی در پیاز خوراکی. علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1390؛25(1):101-108. Available from: https://sid.ir/paper/452680/fa
IEEE:
کپیمهنا ملاولی، صاحبعلی بلندنظر، و سیدجلال طباطبایی، “تاثیر مقادیر مختلف نیترات آمونیوم و سولفات پتاسیم بر غلظت برخی از عناصر معدنی در پیاز خوراکی،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 25، no. 1، pp. 101–108، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/452680/fa