APA:
کپیعلیرضالو، کاظم، حصاری، جواد، علیرضالو، ابوالفضل، محمدی، مهدی، و فتحی آچاچلویی، بهرام. (1390). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسید چربی روغن دانه ماریتیغال. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(1)، 25-33. SID. https://sid.ir/paper/453044/fa
Vancouver:
کپیعلیرضالو کاظم، حصاری جواد، علیرضالو ابوالفضل، محمدی مهدی، فتحی آچاچلویی بهرام. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسید چربی روغن دانه ماریتیغال. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(1):25-33. Available from: https://sid.ir/paper/453044/fa
IEEE:
کپیکاظم علیرضالو، جواد حصاری، ابوالفضل علیرضالو، مهدی محمدی، و بهرام فتحی آچاچلویی، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ترکیب اسید چربی روغن دانه ماریتیغال،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 1، pp. 25–33، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/453044/fa