مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

273
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شیرین کننده ها روی گرانروی و اندازه ذره های محلول های رقیق صمغ گوار

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 31

چکیده

  در این پژوهش, اثر تعدادی از شیرین کننده های سنتزی (آسپارتام, نئوتام, آسه سولفام و سیکلامات) روی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکی صمغ گوار در محلول های رقیق مورد بررسی قرار گرفت. فاکتورهای اندازه گیری شامل گرانروی ذاتی و اندازه ذره ها بودند که به وسیله رئومتر نوسانی و دستگاه Master sizer اندازه گیری شدند. در مورد گرانروی ذاتی, مدل های مختلف رئولوژیکی (Huggins, Kraemer, Tanglertpaibul and Rao) برای بهترین برازش انتخاب شدند. طبق نتیجه های به دست آمده, مدل Tanglertpaibul and Rao, به عنوان بهترین مدل انتخاب شد. همچنین مشخص شد که  این نوع شیرین کننده ها روی گرانروی ذاتی تاثیر معنی داری ندارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سماواتی، وحید، رضوی، سیدهادی، و ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمد. (1). اثر شیرین کننده ها روی گرانروی و اندازه ذره های محلول های رقیق صمغ گوار. مجازی، 1(1)، 23-31. SID. https://sid.ir/paper/453612/fa

    Vancouver: کپی

    سماواتی وحید، رضوی سیدهادی، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمد. اثر شیرین کننده ها روی گرانروی و اندازه ذره های محلول های رقیق صمغ گوار. مجازی[Internet]. 1؛1(1):23-31. Available from: https://sid.ir/paper/453612/fa

    IEEE: کپی

    وحید سماواتی، سیدهادی رضوی، و سیدمحمد ابراهیم زاده موسوی، “اثر شیرین کننده ها روی گرانروی و اندازه ذره های محلول های رقیق صمغ گوار،” مجازی، vol. 1، no. 1، pp. 23–31، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/453612/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button