مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

704
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

439
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ﺗاثیر دما، غلظت محلول اسمزی و نسبت وزنی بر سینتیک خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)

صفحات

 صفحه شروع 208 | صفحه پایان 216

چکیده

قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بیشترین تولید و مصرف قارچ های خوراکی در سطح جهان را به خود اختصاص می دهد با این حال کاربرد روش های نگهداری جهت افزایش زمان انبارمانی آن موردنیاز است. خشک کردن یکی از مهم ترین روش های افزایش ماندگاری محصولات با رطوبت بالا است. از آن جایی که قارچ نسبت به حرارت بسیار حساس است, انتخاب روش خشک کردن مناسب بسیار اهمیت دارد. در این پژوهش تاثیر خشک کردن اسمزی در غلظت های 10, 20, 30 و 40 درصد وزنی محلول ساکارز, دماهای 30, 40, 50 و 60 درجه سانتی گراد و نسبت های وزنی قارچ به محلول اسمزی 1:10, 1:15 و 1:25 بر خصوصیات سینتیکی ورقه های قارچ بررسی شد. نتایج نشان دادند که با افزایش غلظت و دما, مقدار رطوبت محصول کاهش و بریکس افزایش یافت. بسته به تیمارهای اعمال شده, رطوبت نهایی و بریکس ورقه های قارچ پس از اتمام فرآیند اسمزی به ترتیب در محدوده 9/87-6/47 درصد و 7/46-4/7 درصد بود. منحنی های سینتیک تغییرات رطوبت و بریکس طی فرآیند خشک کردن اسمزی رسم گردید. همچنین مشخص شد غلظت محلول اسمزی تنها عامل ﻣوثر بر نسبت آب گیری مجدد ورقه های قارچ خشک شده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ابراهیم رضاگاه، مریم، کاشانی نژاد، مهدی، میرزایی، حبیب اله، و خمیری، مرتضی. (1388). ﺗاثیر دما, غلظت محلول اسمزی و نسبت وزنی بر سینتیک خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus). علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1 - الف (ویژه نامه))، 208-216. SID. https://sid.ir/paper/454163/fa

    Vancouver: کپی

    ابراهیم رضاگاه مریم، کاشانی نژاد مهدی، میرزایی حبیب اله، خمیری مرتضی. ﺗاثیر دما, غلظت محلول اسمزی و نسبت وزنی بر سینتیک خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus). علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1 - الف (ویژه نامه)):208-216. Available from: https://sid.ir/paper/454163/fa

    IEEE: کپی

    مریم ابراهیم رضاگاه، مهدی کاشانی نژاد، حبیب اله میرزایی، و مرتضی خمیری، “ﺗاثیر دما, غلظت محلول اسمزی و نسبت وزنی بر سینتیک خشک کردن اسمزی قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus)،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1 - الف (ویژه نامه)، pp. 208–216، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/454163/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button