APA:
کپیحقیقی، س.، رضاییان، م.، و پیری، س.. (1). بررسی میزان چربی, اسیدهای چرب, مخصوصا اسیدهای چرب امگا-3 در تاسماهیان خاویاری دریای خزر و ماهی کیلکا. مجازی، 1(1)، 2-11. SID. https://sid.ir/paper/454532/fa
Vancouver:
کپیحقیقی س.، رضاییان م.، پیری س.. بررسی میزان چربی, اسیدهای چرب, مخصوصا اسیدهای چرب امگا-3 در تاسماهیان خاویاری دریای خزر و ماهی کیلکا. مجازی[Internet]. 1؛1(1):2-11. Available from: https://sid.ir/paper/454532/fa
IEEE:
کپیس. حقیقی، م. رضاییان، و س. پیری، “بررسی میزان چربی, اسیدهای چرب, مخصوصا اسیدهای چرب امگا-3 در تاسماهیان خاویاری دریای خزر و ماهی کیلکا،” مجازی، vol. 1، no. 1، pp. 2–11، 1، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/454532/fa