APA:
کپیرفیعی، زهرا، جعفری، سیدمهدی، اعلمی، مهران، و خمیری، مرتضی. (1390). ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(1)، 11-23. SID. https://sid.ir/paper/454590/fa
Vancouver:
کپیرفیعی زهرا، جعفری سیدمهدی، اعلمی مهران، خمیری مرتضی. ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(1):11-23. Available from: https://sid.ir/paper/454590/fa
IEEE:
کپیزهرا رفیعی، سیدمهدی جعفری، مهران اعلمی، و مرتضی خمیری، “ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون و کاربرد آن در روغن آفتابگردان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 1، pp. 11–23، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/454590/fa