مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

945
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

233
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ارزش غذایی جو بدون پوشینه و تاثیر آن با و بدون آنزیم در عملکرد مرغان تخمگذار

صفحات

 صفحه شروع 30 | صفحه پایان 38

چکیده

 در این تحقیق, هشت رقم جو بدون پوشینه تولید شده در داخل کشور تهیه و ترکیبات شیمیایی آنها با روش های استاندارد آزمایشگاهی اندازه گیری شد و انرژی قابل سوخت و ساز آنها نیز بر روی خروس بالغ تعیین گردید. اطلاعات مربوط به ترکیبات شیمیایی نشان داد که متوسط پروتئین خام, چربی خام, خاکستر خام, الیاف خام, نشاسته و قند در جو بدون پوشینه به ترتیب 11.5, 1.03, 2.27, 3.19, 60.9 و 5.6 درصد, همچنین انرژی خام و انرژی قابل سوخت و ساز به ترتیب 4333 و 3112 کیلوکالری در کیلوگرم بود. که از بین آنها یکی از ارقام که حاوی انرژی قابل سوخت و ساز 3160 کیلوکالری در کیلوگرم و پروتئین خام 13.6 درصد بود نسبت به سایر ارقام برتری نشان داد. بین ارزش انرژی زایی و غلظت پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای محلول (S-NSP) در جو بدون پوشینه همبستگی معنی داری (p<0.01, P2-0.92) مشاهده شد. در آزمایشی که در قالب طرح کاملا تصادفی و با روش فاکتوریل (3×6) با 6 تکرار اجرا شد. شش جیره غذایی حاوی: صفر, 20, 30, 40, 50 و 60 درصد جو بدون پوشینه هر کدام با سه سطح آنزیم بیوفرم با فعالیت بتا - گلوکوناز و زایلاناز به ترتیب 550 و 800 واحد به ازای هر گرم (صفر, 0.5 و 1 گرم در کیلوگرم جیره غذایی) بر روی 220 قطعه مرغ تخمگذار مورد استفاده قرار گرفت و عملکرد تولید اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که مصرف سطوح مختلف جو بدون پوشینه در جیره غذایی مرغان تخمگذار, اثرات متفاوت و معنی داری را بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم مرغ داشت اما در مجموع جیره غذایی حاوی بیشترین میزان جو بدون پوشینه بازده بالاتری را نشان داد. کاربرد آنزیم چه به تنهایی و چه در تقابل با سطوح جو بدون پوشینه اثر معنی داری در بر نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    یعقوب فر، اکبر، و فضایلی، حسن. (1387). تعیین ارزش غذایی جو بدون پوشینه و تاثیر آن با و بدون آنزیم در عملکرد مرغان تخمگذار. پژوهش و سازندگی، 21(1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان)، 30-38. SID. https://sid.ir/paper/454624/fa

    Vancouver: کپی

    یعقوب فر اکبر، فضایلی حسن. تعیین ارزش غذایی جو بدون پوشینه و تاثیر آن با و بدون آنزیم در عملکرد مرغان تخمگذار. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان):30-38. Available from: https://sid.ir/paper/454624/fa

    IEEE: کپی

    اکبر یعقوب فر، و حسن فضایلی، “تعیین ارزش غذایی جو بدون پوشینه و تاثیر آن با و بدون آنزیم در عملکرد مرغان تخمگذار،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان، pp. 30–38، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/454624/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button