مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

607
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

192
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عمل آوری میکروویو تجزیه پذیری پروتئین کنجاله منداب در شکمبه گاو

صفحات

 صفحه شروع 117 | صفحه پایان 124

چکیده

 به منظور مطالعه روند تجزیه پذیری پروتئین خام و تعیین نوع پروتئین عبوری کنجاله منداب عمل آوری نشده و عمل آوری شده با میکروویو با قدرت 1000 وات به مدت 1, 2 و 3 دقیقه, آزمایشی با تلفیق روش کیسه های نایلونی و تکنیک الکتروفورز ژل پلی آکریلامید (SDS-PAGE) انجام شد. تفاوت معنی دار (p<0.05) بین فراسنجه های مختلف تجزیه پذیری و تجزیه پذیری موثر پروتئین خام کنجاله منداب عمل آوری نشده و عمل آوری شده مشاهده شد. تجزیه پذیری موثر پروتئین خام کنجاله منداب عمل آوری نشده در سرعت عبور 5% در ساعت برابر 65.9% و برای کنجاله منداب عمل آوری شده با میکروویو به مدت 1, 2 و 3 دقیقه به ترتیب 60.3, 57.3 و 50.8% بود. دو نوع پروتئین عمده در کنجاله منداب شامل ناپین با دو زیر واحد به وزن مولکولی 8.0 و 9.6 کیلودالتون و کروسیفرین با چهار زیر واحد به وزن مولکولی 31.9, 26.0, 21.4 و 19.5 کیلودالتون تشخیص داده شد که به ترتیب 24 و 51 درصد از کل پروتئین کنجاله منداب بودند. زیر واحدهای ناپین کنجاله منداب عمل آوری نشده طی 2 ساعت و کنجاله عمل آوری شده پس از 12 ساعت انکوباسیون به طور کامل تجزیه شد. در کنجاله عمل آوری شده با میکروویو به مدت 2 و 3 دقیقه, چهار زیر واحد پروتئین کروسیفرین پس از 48 ساعت انکوباسیون در شکمبه تجزیه نشد بین قابلیت هضم پروتئین خام کنجاله منداب عمل آوری نشده و عمل آوری شده با میکروویو به مدت 1, 2 و 3 دقیقه تفاوت معنی دار (p<0.05) وجود داشت. قابلیت هضم بعد شکمبه ای پروتئین خام کنجاله منداب 72.3 درصد و برای کنجاله منداب عمل آوری شده با میکروویو به مدت 1, 2 و 3 به ترتیب 74.4, 76.9 و 79.1 درصد بود. نتایج پژوهش حاضر نشان داد که عمل آوری کنجاله منداب با قدرت 1000 وات میکروویو به مدت 3 دقیقه تجزیه پذیری پروتئین خام را در شکمبه کاهش و قابلیت هضم پروتئین خام را در روده افزایش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شورنگ، پروین، نیک خواه، علی، و صادقی، علی اصغر. (1387). اثر عمل آوری میکروویو تجزیه پذیری پروتئین کنجاله منداب در شکمبه گاو. پژوهش و سازندگی، 21(1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان)، 117-124. SID. https://sid.ir/paper/454629/fa

    Vancouver: کپی

    شورنگ پروین، نیک خواه علی، صادقی علی اصغر. اثر عمل آوری میکروویو تجزیه پذیری پروتئین کنجاله منداب در شکمبه گاو. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان):117-124. Available from: https://sid.ir/paper/454629/fa

    IEEE: کپی

    پروین شورنگ، علی نیک خواه، و علی اصغر صادقی، “اثر عمل آوری میکروویو تجزیه پذیری پروتئین کنجاله منداب در شکمبه گاو،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 1 (پی آیند 78) در امور دام و آبزیان، pp. 117–124، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/454629/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button