مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

843
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات انتالپی ژلاتین در زمان نگهداری در حالت شیشه ای

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 140

چکیده

 در این تحقیق, دمای انتقال شیشه ای (Tg) و دمای ذوب (Tm) ژلاتین با رطوبت های 7, 11 و 14 درصد به کمک تکنیک گرماسنجی پویشی تفاضلی (DSC) اندازه گیری شد. با افزودن آب به ژلاتین, مقادیر Tg و Tm کاهش یافت. Tg ژلاتین نیمه بلوری بیش از مقدار Tg در ژلاتین با ساختار بی شکل یا آمورف بود که با سردکردن سریع از حالت مذاب به دست می آید. تغییر انتالپی (ΔH) حاصل از پدیده زمانمندی فیزیکی در حالت شیشه ای در ژلاتین با ساختمان های مولکولی مختلف (نیمه بلوری یا بی شکل) و در رطوبت ها و دماهای نگهداری متفاوت مطالعه شد. مشخص شد که مقدار و میزان تغییر انتالپی, با افزایش پارامتر دمای جابه جایی (Ta-Tg) افزایش می یابد. این پارامتر قادر است اثرهای ویژگی ساختمانی, میزان آب, و دمای نگهداری را توضیح دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بدیعی، فوژان. (1386). تغییرات انتالپی ژلاتین در زمان نگهداری در حالت شیشه ای. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 8(3)، 127-140. SID. https://sid.ir/paper/454655/fa

    Vancouver: کپی

    بدیعی فوژان. تغییرات انتالپی ژلاتین در زمان نگهداری در حالت شیشه ای. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1386؛8(3):127-140. Available from: https://sid.ir/paper/454655/fa

    IEEE: کپی

    فوژان بدیعی، “تغییرات انتالپی ژلاتین در زمان نگهداری در حالت شیشه ای،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 8، no. 3، pp. 127–140، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/454655/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button