مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,319
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

136
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات استفاده از مخلوط های مختلف چند گیاه دارویی بر درصد چربی و سایر صفات لاشه در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 71

چکیده

 یک آزمایش چهار مرحله ای جهت ارزیابی اثرات استفاده از مخلوط های مختلف چند گیاه دارویی بر صفات لاشه در جوجه های گوشتی انجام گردید. در هر کدام از آزمایش ها تعداد 240 قطعه جوجه گوشتی سویه (راس - 308) در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار و 3 تکرار (با 20 قطعه جوجه در هر تکرار) از سن 1 تا 42 روزگی در دو دوره پرورشی آغازین (21 - 1 روزگی) و رشد (42 - 22 روزگی) مطابق احیتاجات غذایی NRC 1384 مورد آزمایش قرار گرفتند. جیره های غذایی مورد استفاده در گروه های آزمایشی در آزمایش اول شامل 1) شاهد (بدون استفاده از گیاه دارویی), 2) حاوی 1 درصد کاکوتی + 0.5 درصد پونه + 0.5 درصد مرزه, 3) حاوی 0.5 درصد کاکوتی+ 1 درصد پونه + 0.5 درصد مرزه, 4) حاوی 0.5 درصد کاکوتی + 0.5 درصد گزنه + 1 درصد مرزه بودند. گیاهان دارویی مورد استفاده در آزمایش 2 گزنه, پونه و کاکوتی, در آزمایش سوم پنیرک, خارشتر و نعناع و در آزمایش 4 آویشن, گزنه و یونجه بودند که به ترتیب مانند آزمایش 1 مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از مخلوط های مختلف گیاهان دارویی اثرات معنی داری بر ترکیب لاشه در جوجه های گوشتی دارد. در آزمایش اول بالاترین درصد لاشه (70.76), کمترین درصدهای مربوط به چربی محوطه بطنی و دستگاه گوارش (2.34) و (6.34) در گروه آزمایشی 3, در آزمایش دوم بالاترین درصدهای مربوط به لاشه, سینه و کمترین درصد چربی محوطه بطنی (72.72), (33.67) و (3.4) در گروه آزمایشی 3 با استفاده از 0.5 درصد گزنه + 1 درصد پونه + 0.5 درصد کاکوتی و در آزمایش سوم بالاترین درصد لاشه (70.19) در گروه آزمایشی 3 حاوی (0.5 درصد + 1 درصد خارشتر + 0.5 درصد نعناع) بدست آمدند. نتیجه گیری می شود که استفاده از مخلوط های مختلف چند گیاه دارویی دارای اثرات مثبتی بر صفات لاشه جوجه های گوشتی می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوبخت، علی. (1388). اثرات استفاده از مخلوط های مختلف چند گیاه دارویی بر درصد چربی و سایر صفات لاشه در جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی، -(5)، 59-71. SID. https://sid.ir/paper/454933/fa

    Vancouver: کپی

    نوبخت علی. اثرات استفاده از مخلوط های مختلف چند گیاه دارویی بر درصد چربی و سایر صفات لاشه در جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1388؛-(5):59-71. Available from: https://sid.ir/paper/454933/fa

    IEEE: کپی

    علی نوبخت، “اثرات استفاده از مخلوط های مختلف چند گیاه دارویی بر درصد چربی و سایر صفات لاشه در جوجه های گوشتی،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 5، pp. 59–71، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/454933/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button