APA:
کپیروفی گری حقیقت، شیوا، صبوری هلستانی، صمد، چراغی، کلثوم، و شکرگزار، سیداحمدتقی. (1388). بررسی تاثیر زمان برداشت برگ سبز چای بر کیفیت چای سیاه. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 13(47 (ب))، 437-442. SID. https://sid.ir/paper/456020/fa
Vancouver:
کپیروفی گری حقیقت شیوا، صبوری هلستانی صمد، چراغی کلثوم، شکرگزار سیداحمدتقی. بررسی تاثیر زمان برداشت برگ سبز چای بر کیفیت چای سیاه. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛13(47 (ب)):437-442. Available from: https://sid.ir/paper/456020/fa
IEEE:
کپیشیوا روفی گری حقیقت، صمد صبوری هلستانی، کلثوم چراغی، و سیداحمدتقی شکرگزار، “بررسی تاثیر زمان برداشت برگ سبز چای بر کیفیت چای سیاه،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 13، no. 47 (ب)، pp. 437–442، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/456020/fa