APA:
کپیصادقی، علیرضا، رییسی، مجتبی، ابراهیمی، مریم، عابدفر، عباس، و دادبان شهامت، یوسف. (1395). تاثیر تخمیر کنترل شده خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس برویس بر میزان اسید فیتیک خمیر و نان تولیدی. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 26(141)، 16-25. SID. https://sid.ir/paper/45608/fa
Vancouver:
کپیصادقی علیرضا، رییسی مجتبی، ابراهیمی مریم، عابدفر عباس، دادبان شهامت یوسف. تاثیر تخمیر کنترل شده خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس برویس بر میزان اسید فیتیک خمیر و نان تولیدی. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1395؛26(141):16-25. Available from: https://sid.ir/paper/45608/fa
IEEE:
کپیعلیرضا صادقی، مجتبی رییسی، مریم ابراهیمی، عباس عابدفر، و یوسف دادبان شهامت، “تاثیر تخمیر کنترل شده خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس برویس بر میزان اسید فیتیک خمیر و نان تولیدی،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 26، no. 141، pp. 16–25، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/45608/fa