APA:
کپیفرهنگ فر، عذرا، تاجیک، حسین، رضوی روحانی، سیدمهدی، مرادی، مهران، و علی اکبرلو، جواد. (1390). اثرات ترکیبی اسانس میخک و عصاره دانه انگور بر روی عوامل فساد باکتریایی پتی گوشت گاومیش در دمای نگهداری 8 درجه سانتی گراد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 21(1)، 105-116. SID. https://sid.ir/paper/456153/fa
Vancouver:
کپیفرهنگ فر عذرا، تاجیک حسین، رضوی روحانی سیدمهدی، مرادی مهران، علی اکبرلو جواد. اثرات ترکیبی اسانس میخک و عصاره دانه انگور بر روی عوامل فساد باکتریایی پتی گوشت گاومیش در دمای نگهداری 8 درجه سانتی گراد. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1390؛21(1):105-116. Available from: https://sid.ir/paper/456153/fa
IEEE:
کپیعذرا فرهنگ فر، حسین تاجیک، سیدمهدی رضوی روحانی، مهران مرادی، و جواد علی اکبرلو، “اثرات ترکیبی اسانس میخک و عصاره دانه انگور بر روی عوامل فساد باکتریایی پتی گوشت گاومیش در دمای نگهداری 8 درجه سانتی گراد،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 21، no. 1، pp. 105–116، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/456153/fa