APA:
کپیامیری، ص.، و رادی، م.. (1387). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی- چشایی خامه کم چرب تهیه شده از نشاسته گندم اصلاح شده (کنگره). کنگره ملی صنایع غذایی، -(18)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/456186/fa
Vancouver:
کپیامیری ص.، رادی م.. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی- چشایی خامه کم چرب تهیه شده از نشاسته گندم اصلاح شده (کنگره). کنگره ملی صنایع غذایی[Internet]. 1387؛-(18):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/456186/fa
IEEE:
کپیص. امیری، و م. رادی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی- چشایی خامه کم چرب تهیه شده از نشاسته گندم اصلاح شده (کنگره)،” کنگره ملی صنایع غذایی، vol. -، no. 18، pp. 0–0، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/456186/fa