مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر غنی سازی ناپلی آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) با اسید چرب غیراشباع بلند زنجیره بر رشد و بقای لارو تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در مقابله با باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)

صفحات

 صفحه شروع 398 | صفحه پایان 406

چکیده

 در تغذیه لارو آبزیان اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره در حفظ سلامتی, رشد و بقای آنها نقش حیاتی دارند. در این پژوهش غنی سازی آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) با اسید چرب غیراشباع در دو مرحله, شامل مرحله پس از تخم گشایی و 10 ساعت بعد از تخم گشایی انجام شد. مدت زمان غنی سازی 24 ساعت بود. لاروهای تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) با وزن 400,300 میلی گرم در دو گروه غذادهی با ناپلی آرتمیای غنی نشده (تیمار شاهد) و غذادهی با ناپلی آرتمیای غنی شده با اسید چرب غیراشباع, به مدت 5 روز تغذیه شدند. پس از پایان دوره غنی سازی, لاروها به مدت 1 ساعت با باکتری آئروموناس هیدروفیلا با غلظت 3x108 سلول در میلی لیتر مقابله داده شدند. در ادامه لاروها به مدت 3 هفته با غذای پلیت شده به میزان 5,3 درصد وزن بدن تغذیه شدند. نتایج نشان داد که در ترکیب شیمیایی آرتمیا ارومیانا و لارو تاس ماهی ایرانی میزان EPA و DHA بسیار کم بود, اما پس از غنی سازی, مقدار EPA و DHA به میزان چشمگیری افزایش یافت, ولی تفاوت معنی داری از نظر رشد و بقای لاروهای ماهی در تیمارهای مختلف مشاهده نگردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قربانی، رسول، حاجی مرادلو، عبدالمجید، سلطانی، مهدی، و آق، ناصر. (1388). اثر غنی سازی ناپلی آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) با اسید چرب غیراشباع بلند زنجیره بر رشد و بقای لارو تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در مقابله با باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila). علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1 - ب (ویژه نامه))، 398-406. SID. https://sid.ir/paper/456558/fa

    Vancouver: کپی

    قربانی رسول، حاجی مرادلو عبدالمجید، سلطانی مهدی، آق ناصر. اثر غنی سازی ناپلی آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) با اسید چرب غیراشباع بلند زنجیره بر رشد و بقای لارو تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در مقابله با باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila). علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1 - ب (ویژه نامه)):398-406. Available from: https://sid.ir/paper/456558/fa

    IEEE: کپی

    رسول قربانی، عبدالمجید حاجی مرادلو، مهدی سلطانی، و ناصر آق، “اثر غنی سازی ناپلی آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana) با اسید چرب غیراشباع بلند زنجیره بر رشد و بقای لارو تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) در مقابله با باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1 - ب (ویژه نامه)، pp. 398–406، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/456558/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button