Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,380
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,301
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی تحلیلی مکانیزم های مختلف انتقال حرارت بین شعله و ظرف در اجاق گاز خانگی

صفحات

 صفحه شروع 46 | صفحه پایان 67

چکیده

 در این مقاله به مدل سازی و بررسی انتقال حرارت از مشعل یک اجاق گاز خانگی پرداخته شده است. در تبادل حرارت بین شعله اجاق و ظرف, بر خلاف اکثر تحقیقات قبلی در این زمینه, علاوه بر انتقال حرارت جابجایی, انتقال حرارت تشعشعی نیز منظور شده است. نتایج حاصل از محاسبات در تمامی حالات همخوانی خوبی با داده های تجربی موجود دارد که این موضوع با توجه به مدل سازی ساده انجام شده در این مقاله بسیار ارزشمند است. نتایج به دست آمده نشان می دهد که سهم انتقال حرارت تشعشعی در حدود 10% از کل انتقال حرارت شعله اجاق است. راندمان حرارتی اجاق گاز برای حالات مختلف در محدوده ای بین 25% تا 55% به دست آمده است که تاثیر عوامل مختلف ترمودینامیکی, هندسی و ترموفیزیکی بر آن بررسی شده است. یکی دیگر از عوامل موثر بر عملکرد اجاق گاز نوع ترکیبات تشکیل دهنده سوخت آن می باشد که در اینجا تاثیر حذف نیتروژن و دی اکسید کربن از آن مورد بررسی قرار گرفته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    معرفت، مهدی، اسحق نیموری، مجید، و خسروی الحسینی، مصطفی. (1389). مدل سازی تحلیلی مکانیزم های مختلف انتقال حرارت بین شعله و ظرف در اجاق گاز خانگی. نشریه پژوهشی مهندسی مکانیک ایران (فارسی)، 12(1 (پیاپی 19))، 46-67. SID. https://sid.ir/paper/456817/fa

    Vancouver: کپی

    معرفت مهدی، اسحق نیموری مجید، خسروی الحسینی مصطفی. مدل سازی تحلیلی مکانیزم های مختلف انتقال حرارت بین شعله و ظرف در اجاق گاز خانگی. نشریه پژوهشی مهندسی مکانیک ایران (فارسی)[Internet]. 1389؛12(1 (پیاپی 19)):46-67. Available from: https://sid.ir/paper/456817/fa

    IEEE: کپی

    مهدی معرفت، مجید اسحق نیموری، و مصطفی خسروی الحسینی، “مدل سازی تحلیلی مکانیزم های مختلف انتقال حرارت بین شعله و ظرف در اجاق گاز خانگی،” نشریه پژوهشی مهندسی مکانیک ایران (فارسی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 19)، pp. 46–67، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/456817/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا