مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,385
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی ذخایر ماهی سفید در سواحل ایرانی دریای خزر در سال بهره برداری 1383– 1382

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 114

چکیده

 طی این تحقیق در فصل صید سال 1383– 1382, پنج گروه سیار در مناطق انزلی, کیاشهر, نوشهر, بابلسر و ترکمن از شروع تا خاتمه صید, برای جمع آوری اطلاعات زیست سنجی مشغول فعالیت بوده اند. آمار صید و تلاش صیادی نیز از معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات ایران در اختیار طرح قرار گرفت.کل صید با برآورد میزان صید قاچاق انواع ماهیان استخوانی حدود 15.5 هزار تن برآورد شد که صید کل ماهی سفید 8477 تن برآورد گردید (45.5 درصد از صید کل). از صید کل انجام گرفته, صید ثبت شده شرکت های تعاونی پره برابر 10667  تن (69 درصد از صید کل) بود و ماهی سفید با میزان صید 5180 تن (48.6 درصد), بیشترین میزان صید را دارا بوده است.میانگین مقدار صید ماهی سفید در هر پره کشی برابر 93.3 کیلوگرم بود که بیشترین مقدار آن در ناحیه نوشهر و کمترین مقدار آن در مناطق انزلی و کیاشهر مشاهده شد. میانگین طول چنگالی ماهی سفید برابر 36.7±6.1 سانتیمتر و دامنه طولی ماهیان صید شده تـوسـط شـرکتهـای تعـاونـی پـره از 21 تا 69 سـانتـیمتـر و دامنه سنی نیز از 1 تا 8 سال با میانگین 3.82±1.37 سال بود. گروه های سنی 4, 3 و 5 ساله در مجموع 87 درصد از ترکیب سنی را بخود اختصاص دادند. پارامترهای K, L¥ و to برای ماهی سفید در سال 1383-1382 بترتیب برابر 70.1 سانتیمتر, 0.138 در سال و -1.557 سال اندازه گیری شد. میزان ضریب مرگ و میر کل (Z) برابر 1.1 در سال, ضریب مرگ و میر طبیعی 0.28 (M) در سال (با در نظر گرفتن میانگین درجه حرارت 14 درجه سانتیگراد) و ضریب مرگ و میر صیادی (F) برابر 0.83 در سال بدست آمد. مقدار زیتوده این ماهی در آبهای ایرانی دریای خزر 25 هزار تن برآورد گردید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عبدالملکی، شهرام، و غنی نژاد، داوود. (1386). ارزیابی ذخایر ماهی سفید در سواحل ایرانی دریای خزر در سال بهره برداری 1383– 1382. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 16(1)، 103-114. SID. https://sid.ir/paper/4572/fa

    Vancouver: کپی

    عبدالملکی شهرام، غنی نژاد داوود. ارزیابی ذخایر ماهی سفید در سواحل ایرانی دریای خزر در سال بهره برداری 1383– 1382. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1386؛16(1):103-114. Available from: https://sid.ir/paper/4572/fa

    IEEE: کپی

    شهرام عبدالملکی، و داوود غنی نژاد، “ارزیابی ذخایر ماهی سفید در سواحل ایرانی دریای خزر در سال بهره برداری 1383– 1382،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 16، no. 1، pp. 103–114، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4572/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button