مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

552
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین گوارش پذیری گیاه کنگر (Gundelia tournefortii) فرآوری شده با گاز SO2 روش های آزمایشگاهی و استفاده از کیسه های نایلونی

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

کلیدواژه

تجزیه پذیری،Q4
sans-serif"> SO2Q4

چکیده

 در این آزمایش, میزان گوارش پذیری و تجزیه پذیری و هم چنین ترکیب شیمایی کنگر فرآوری شده با گاز SO2 (به میزان 4.5 درصد) بررسی شد. گوارش پذیری ظاهری ماده خشک و ماده آلی, با روش برون تن (in vitro) اندازه گیری شد. میزان تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام, در سه راس گوسفند نر نژاد مهربان فیستولا گذاری شده, با روش کیسه های نایلونی تعیین شد. میزان گوارش پذیری برون تنی ماده خشک, ماده آلی در ماده آلی در ماده خشک کنگر فرآوری شده با گاز SO2 به ترتیب, 66.1, 64.2, 54.6, در صد و برای کنگره فرآوری نشده به ترتیب 57.9, 56.4,48.5  درصد بوده ((P>0.05. توان تجزیه پذیری بالقوه ماده خشک و پروتئین خام کنگر فرآوری شده با گاز SO2 به ترتیب 79.82 و 79.48 و برای کنگره فرآوری نشده, به ترتیب, 72.31 و 75.50 بود (P>0.05). با توجه به داده های ترکیب شیمیایی, تجزیه پذیری, به نظر می رسد, فرآوری کنگر با گاز SO2, تاثیر شایان توجهی بر ارزش غذایی آن نداشته باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی، عبدالحمید، روغنی، ابراهیم، ضمیری، محمدجواد، و زاهدی فر، مجتبی. (1383). تعیین گوارش پذیری گیاه کنگر (Gundelia tournefortii) فرآوری شده با گاز SO2 روش های آزمایشگاهی و استفاده از کیسه های نایلونی. علوم و صنایع کشاورزی، 18(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/457379/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی عبدالحمید، روغنی ابراهیم، ضمیری محمدجواد، زاهدی فر مجتبی. تعیین گوارش پذیری گیاه کنگر (Gundelia tournefortii) فرآوری شده با گاز SO2 روش های آزمایشگاهی و استفاده از کیسه های نایلونی. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1383؛18(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/457379/fa

    IEEE: کپی

    عبدالحمید کریمی، ابراهیم روغنی، محمدجواد ضمیری، و مجتبی زاهدی فر، “تعیین گوارش پذیری گیاه کنگر (Gundelia tournefortii) فرآوری شده با گاز SO2 روش های آزمایشگاهی و استفاده از کیسه های نایلونی،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 18، no. 1، pp. 0–0، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/457379/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button