Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,487
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی استخراج آنتوسیانین ها از کلم قرمز و جداسازی آنها توسط فرایند غشایی فیبرهای مویین مشبک

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 34

چکیده

 در این پژوهش, ابتدا, مرحله استخراج رنگدانه طبیعی آنتوسیانین از منبع کلم قرمز در شرایط مختلف دمایی و pH به وسیله حلال متانول-آب همراه با درصدهای مختلف اسید کلریدریک, مورد بررسی قرار گرفت. افزایش اسیدیته حلال و دمای محلول, میزان استخراج و رنگ محلول را افزایش داد. جداسازی آنتوسیانین از آب کلم استخراج شده, به وسیله سیستم غشایی فیبرمویین در مقیاس اولترافیلترسیون, از جنس پلی سولفون, و تخلخل 10000 NMWC, انجام شد که در این فرایند تاثیر پارامترهای عملیاتی غشایی در بازده جداسازی آنتوسیانین مورد بررسی قرار گرفت. پارامترهای مورد نظر عبارت بودند از: شار عبوری, غلظت اولیه, زمان گردش فاز و دمای خوراک, افزایش شار عبوری از فیبرمویین به علت کاهش ضخامت لایه مرزی ساکن در جداره داخلی فیبرهای مویین باعث افزایش حجم عبوری فاز نفوذ کرده شد. افزایش غلظت اولیه آنتوسیانین در فاز خوراک به علت افزایش نیروی محرکه جداسازی غشایی باعث افزایش غلظت و رنگ در فاز نفوذ کرده شد. افزایش دما نیز به علت کاهش ویسکوزیته خوراک, افزایش دبی فاز نفوذ کرده را به همراه داشت. پایداری آنتوسیانین استخراج شده نیز بوسیله تغییرات دما, pH, حضور اسید اسکوربیک, نور و اکسیژن (هوا) مورد بررسی قرار گرفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خلیلی، ولی، میثمی، بهروز، و فاطمی، حسن. (1388). بررسی استخراج آنتوسیانین ها از کلم قرمز و جداسازی آنها توسط فرایند غشایی فیبرهای مویین مشبک. امیرکبیر، 20(د-70 (گروه مهندسی شیمی، پلیمر، نساجی))، 27-34. SID. https://sid.ir/paper/457810/fa

    Vancouver: کپی

    خلیلی ولی، میثمی بهروز، فاطمی حسن. بررسی استخراج آنتوسیانین ها از کلم قرمز و جداسازی آنها توسط فرایند غشایی فیبرهای مویین مشبک. امیرکبیر[Internet]. 1388؛20(د-70 (گروه مهندسی شیمی، پلیمر، نساجی)):27-34. Available from: https://sid.ir/paper/457810/fa

    IEEE: کپی

    ولی خلیلی، بهروز میثمی، و حسن فاطمی، “بررسی استخراج آنتوسیانین ها از کلم قرمز و جداسازی آنها توسط فرایند غشایی فیبرهای مویین مشبک،” امیرکبیر، vol. 20، no. د-70 (گروه مهندسی شیمی، پلیمر، نساجی)، pp. 27–34، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/457810/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا