مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

440
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین منحنی های زمان و سرعت خشک کردن قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) با استفاده از خشک کن کیلن

صفحات

 صفحه شروع 135 | صفحه پایان 150

چکیده

 قارچ خوراکی دکمه ای A. bisporus با استفاده از خشک کن کیلن خشک شد. عمل خشک کردن با در نظرگرفتن تغییرات سه پارامتر عمده درجه حرارت, سرعت و ضخامت صورت گرفته و منحنی های زمان و سرعت خشک کردن تعیین گردیده است. فاکتور دما در 7 سطح 45, 55, 65, 45.65, 65.45, 55.65 و 65.55 درجه سانتیگراد به ترتیب طی فرآیندهای یک و یا دو مرحله ای اعمال گردیده است و همچنین دو سطح سرعت جریان هوا 1 و 2 متر بر ثانیه و ضخامت در سه سطح 3-5, 5-7 و 7-9 میلی متر بکار رفته است. آزمایش ها در قالب طرح آماری کاملا تصادفی با سه تیمار در چهار تکرار به صورت فاکتوریل 7×2×3 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و منحنی های آن رسم شد, اثر متقابل این فاکتورها بررسی و ضریب همبستگی ضخامت برشها با زمان نیز تعیین گردید. در انتها برخی خواص محصول از نظر رنگ, درصد جذب مجدد آب, میزان پروتیین و بار میکروبی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمون مقایسه میانگین ها نشان می دهد که متوسط زمان و سرعت خشک شدن تیمارها به ترتیب در حدود 4:24h و 0.5768kg/kgh می باشد. با توجه به نتایج بدست آمده همبستگی مستقیم و کامل بین ضخامت برش ها و زمان خشک شدن وجود داشته است (r=0.92-1).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی گل تپه، ابراهیم، عبادی، زهرا، و بصیری، علیرضا. (1380). تعیین منحنی های زمان و سرعت خشک کردن قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) با استفاده از خشک کن کیلن. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 8(3)، 135-150. SID. https://sid.ir/paper/458161/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی گل تپه ابراهیم، عبادی زهرا، بصیری علیرضا. تعیین منحنی های زمان و سرعت خشک کردن قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) با استفاده از خشک کن کیلن. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1380؛8(3):135-150. Available from: https://sid.ir/paper/458161/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم محمدی گل تپه، زهرا عبادی، و علیرضا بصیری، “تعیین منحنی های زمان و سرعت خشک کردن قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) با استفاده از خشک کن کیلن،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 8، no. 3، pp. 135–150، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458161/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button