مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

965
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کیفیت ماندگاری پسته به روش رنسیمت

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

پسته یکی از محبوب ترین آجیل است و ایران مهمترین منطقه تولید این محصول به شمار می آید. در این پژوهش از پسته خام خشک واریته اوحدی و از تکنیک ماندگاری به روش تهییج شده (ASLT) برای نگهداری نمونه ها استفاده شد. اندیس پراکسید (PV), اسیدهای چرب آزاد (FFA) و زمان القا (IT) صفات مورد بررسی در قالب طرح آماری اسپیلت پلات بودند که پلات اصلی دما در چهار سطح 5, 20, 35, 45 درجه سانتی گراد و پلات فرعی فاکتوریل درصد اکسیژن در سه سطح (8.21 و کمتر از 2 درصد اکسیژن) و زمان نگهداری در پنج سطح (4, 6, 8, 10 و 12 هفته) بود. نتایج نشان دادکه کیفیت پسته خام خشک واریته اوحدی در طول زمان نگهداری از جنبه پر اکسید و اسیدهای چرب آزاد مناسب بوده و زمان القا تحت فاکتورهای درجه حرارت و زمان نگهداری بسیار معنی دار (p<0.01) و تحت فاکتور درصد اکسیژن معنی دار بوده است (p<0.05). بهترین شرایط برای نگهداری پسته خام خشک بر اساس زمان القا دمای 20 درجه سانتی گراد و کمتر از 2 درصد گاز اکسیژن تعیین گردید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صداقت، ناصر، مرتضوی، سیدعلی، نصیری محلاتی، مهدی، و نوروزیان، ابراهیم. (1383). بررسی کیفیت ماندگاری پسته به روش رنسیمت. علوم و صنایع کشاورزی، 18(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/458631/fa

    Vancouver: کپی

    صداقت ناصر، مرتضوی سیدعلی، نصیری محلاتی مهدی، نوروزیان ابراهیم. بررسی کیفیت ماندگاری پسته به روش رنسیمت. علوم و صنایع کشاورزی[Internet]. 1383؛18(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/458631/fa

    IEEE: کپی

    ناصر صداقت، سیدعلی مرتضوی، مهدی نصیری محلاتی، و ابراهیم نوروزیان، “بررسی کیفیت ماندگاری پسته به روش رنسیمت،” علوم و صنایع کشاورزی، vol. 18، no. 1، pp. 0–0، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458631/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button