مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,566
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,009
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و خالص سازی لاکتوفرین از شیر گاو

صفحات

 صفحه شروع 44 | صفحه پایان 51

چکیده

 سابقه و هدف: لاکتوفرین یک پروتئین چند عملکردی با خواص مفید زیادی است که کاندید مناسبی جهت کاربردهای بالینی و تجاری است. اخیرا مشخص شده که تغذیه خوراکی لاکتوفرین اثرات مفیدی از جمله تعدیل عملکرد سیستم ایمنی, فعالیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی در سلامت نوزادان و بزرگسالان در انسان و حیوانات داشته است. به طوری که امروزه لاکتوفرین به عنوان مکمل غذایی انسان و حیوانات به کار می رود. این مطالعه با هدف جداسازی و خالص سازی بهینه لاکتوفرین از شیر گاو انجام گردید.مواد و روش ها: کلستروم شیر گاو در فاصله حداکثر 72 ساعت بعد از زایش اخذ گردید. ابتدا چربی شیر جدا شد برای جداسازی لاکتوفرین از سایر پروتیئن های شیر, جداسازی در دو مرحله انجام گردید. ابتدا کازئین شیر با رسوب دهی با آمونیوم سولفات جدا گردید و در مرحله بعد لاکتوفرین با استفاده از ستون کروماتوگرافی تبادل کاتیونی CM-Sephadex-C50 با FPLC جداسازی شد. برای شناسایی پروتیئن بدست آمده از روش SDS-PAGE استفاده شد.یافته ها: پروتئین فعال لاکتوفرین خالص با وزن مولکولی 80 KDa با غلظت 2.4 mg/ml بدست آمد. مرتبه خالص سازی توسط ستون کروماتوگرافی تبادل کاتیونی نسبت به مرحله اول خالص سازی, رسوب دهی با نمک آمونیوم سولفات 4 مرتبه بوده است و بازده خالص سازی 90 بود.استنتاج: با توجه به اهمیت روزافزون کاربردهای درمانی, تغذیه ای و اثرات تنظیم کنندگی سیستم ایمنی مربوط به لاکتوفرین, یافتن روش خالص سازی مناسب با بازده بالا اهمیت فراوانی دارد. یافته های این تحقیق نشان داد که روش فوق علاوه بر سادگی و سرعت می تواند باعث استحصال لاکتوفرین با خلوص بالا گردد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شعربافی، رمیسا، مرادیان، فاطمه، رفیعی، علیرضا، و برزگر، علی. (1390). جداسازی و خالص سازی لاکتوفرین از شیر گاو. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 21(84)، 44-51. SID. https://sid.ir/paper/45981/fa

    Vancouver: کپی

    شعربافی رمیسا، مرادیان فاطمه، رفیعی علیرضا، برزگر علی. جداسازی و خالص سازی لاکتوفرین از شیر گاو. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1390؛21(84):44-51. Available from: https://sid.ir/paper/45981/fa

    IEEE: کپی

    رمیسا شعربافی، فاطمه مرادیان، علیرضا رفیعی، و علی برزگر، “جداسازی و خالص سازی لاکتوفرین از شیر گاو،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 21، no. 84، pp. 44–51، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/45981/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button