مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,885
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه و بررسی امکان استخراج اسیدهای چرب امگا-3 از روغن ماهی کیلکا

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 100

چکیده

 در این بررسی میزان اسیدهای چرب تشکیل دهنده روغن ماهی کیلکا تصفیه شده و نشده به روش کمپلکس اوره در درجه حرارتهای 1, 5- و 10- درجه سانتیگراد با تشکیل کریستال, خالص سازی شده و مورد ارزیابی قرار گرفت. حداکثر میزان استخراج این اسیدهای چرب در شرایط 1 درجه سانتیگراد بدست آمد.بر اساس نتایج این تحقیق میزان اسیدهای چرب امگا-3 افزایش ولی اسیدهای چرب اشباع و منو اشباع زنجیره بلند کاهش یافت. میانگین میزان اسیدهای چرب امگا-3 روغن تصفیه شده و نشده بترتیب 29.28 و 26.05 درصد بود و بعد از عمل استخراج این میانگین ها به 79.80 و 68.90 درصد افزایش یافت. حداکثر خلوص این اسیدهای چرب نیز به 80.51 و 69.29 درصد رسید. بررسی آزمون آماری نشان داد که میزان اسیدهای چرب امگا-3 قبل و بعد از استخراج و خالص سازی دارای اختلاف معنی داری است P<0.04) برای روغن تصفیه نشده و P<0.03 برای روغن تصفیه شده).نتایج این تحقیق بیانگر آنست که استخراج اسیدهای چرب امگا-3 به روش کمپلکس اوره موفقیت آمیز بوده و در مقیاس تولید (نیمه صنعتی) نیز قابل اجرا است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلمانی جلودار، علی، رضاییان، محمود، غلامی پور، سلیمان، صفری، رضا، و پورغلام، رضا. (1387). مطالعه و بررسی امکان استخراج اسیدهای چرب امگا-3 از روغن ماهی کیلکا. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 17(4)، 89-100. SID. https://sid.ir/paper/4603/fa

    Vancouver: کپی

    سلمانی جلودار علی، رضاییان محمود، غلامی پور سلیمان، صفری رضا، پورغلام رضا. مطالعه و بررسی امکان استخراج اسیدهای چرب امگا-3 از روغن ماهی کیلکا. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1387؛17(4):89-100. Available from: https://sid.ir/paper/4603/fa

    IEEE: کپی

    علی سلمانی جلودار، محمود رضاییان، سلیمان غلامی پور، رضا صفری، و رضا پورغلام، “مطالعه و بررسی امکان استخراج اسیدهای چرب امگا-3 از روغن ماهی کیلکا،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 17، no. 4، pp. 89–100، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4603/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button