مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,446
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

875
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر باکتری تولید کننده باکتریوسین روی لیستریا منوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس

صفحات

 صفحه شروع 112 | صفحه پایان 115

چکیده

 سابقه و هدف: محصولات لبنی اغلب با مشکلاتی مثل دوره نگهداری کوتاه در قفسه ها و فقر بهداشتی همراه هستند. از دستاوردهای جدید, استفاده از باکتریوسین ها یا سویه های تولید کننده باکتریوسین (Bacteriocin) برای کنترل فلور میکروبی غیر مطلوب مثل لیستریا منوسایتوژنز (Listeria monocytogenes) و باسیلوس سرئوس (Bacillus cereus) در غذاها میباشد. در این رابطه اثر مهاری باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس (Loctococcus Lactis) تولید کننده مواد شبه نیزین (nisin) که جداسازی و شناسایی شده بود, بر لیستریا منوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس بررسی شد تا سویه جداسازی شده با سویه های جداسازی شده در کشورهای دیگر مقایسه شود.مواد و روش ها: در این تحقیق به روش کشت نقطه ای و با استفاده از مایع رویی حاصل از کشت 24 ساعته باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس اثر مهاری این باکتری بررسی شد و در نهایت اثر باکتریوسین تولید شده بر روی منحنی رشد لیستریا منوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس ارزیابی شد.یافته ها: نتایج نشان داد که باکتریوسین تولید شده توسط باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس در محیط مایع بر روی لیستریامنوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس اثر مهاری بیش تری دارداستنتاج: توجه به اثر مهاری مشاهده شده, استفاده از باکتریوسین این باکتری به صورت مستقیم در مواد غذایی یا کشت آغازگر درمحیط مایع برای محافظت از مواد غذایی توصیه می شود تا مسمومیت ناشی ازفعالیت باکتری های نامطلوب در مواد غذایی کاهش یابد. 

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرحسینی، محبوبه، نحوی، ایرج، کسری کرمانشاهی، روحا، و توسلی، منوچهر. (1386). بررسی اثر باکتری تولید کننده باکتریوسین روی لیستریا منوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 17(60)، 112-115. SID. https://sid.ir/paper/46153/fa

    Vancouver: کپی

    میرحسینی محبوبه، نحوی ایرج، کسری کرمانشاهی روحا، توسلی منوچهر. بررسی اثر باکتری تولید کننده باکتریوسین روی لیستریا منوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1386؛17(60):112-115. Available from: https://sid.ir/paper/46153/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه میرحسینی، ایرج نحوی، روحا کسری کرمانشاهی، و منوچهر توسلی، “بررسی اثر باکتری تولید کننده باکتریوسین روی لیستریا منوسایتوژنز و باسیلوس سرئوس،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 17، no. 60، pp. 112–115، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/46153/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button