Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

377
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص فیزیکی سه واریته دانه هندوانه (همایش)

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی، م.، میلانی، ع.، کوچکی، ا.، محمدی مقدم، تکتم، علامتیان، س.، عابدینی، م.، و ایزدخواه، س.. (1385). بررسی خواص فیزیکی سه واریته دانه هندوانه (همایش). همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی، -(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/461797/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی م.، میلانی ع.، کوچکی ا.، محمدی مقدم تکتم، علامتیان س.، عابدینی م.، ایزدخواه س.. بررسی خواص فیزیکی سه واریته دانه هندوانه (همایش). همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی[Internet]. 1385؛-(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/461797/fa

    IEEE: کپی

    م. رضوی، ع. میلانی، ا. کوچکی، تکتم محمدی مقدم، س. علامتیان، م. عابدینی، و س. ایزدخواه، “بررسی خواص فیزیکی سه واریته دانه هندوانه (همایش)،” همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی، vol. -، no. 2، pp. 0–0، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/461797/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا