APA:
کپیعلی نژاد، عاطفه، جعفرپور، سیدعلی، یگانه، سکینه، و صفری، رضا. (1392). ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 22(2)، 35-46. SID. https://sid.ir/paper/4633/fa
Vancouver:
کپیعلی نژاد عاطفه، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، صفری رضا. ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1392؛22(2):35-46. Available from: https://sid.ir/paper/4633/fa
IEEE:
کپیعاطفه علی نژاد، سیدعلی جعفرپور، سکینه یگانه، و رضا صفری، “ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 22، no. 2، pp. 35–46، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4633/fa