APA:
کپیآذرشب، زهرا، و سبحان اردکانی، سهیل. (1397). ارزیابی شاخص سلامت عناصر روی و کادمیوم در ادویه جات دارچین, فلفل سیاه و فلفل قرمز عرضه شده در همدان. مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، 40(5 )، 8-14. SID. https://sid.ir/paper/46529/fa
Vancouver:
کپیآذرشب زهرا، سبحان اردکانی سهیل. ارزیابی شاخص سلامت عناصر روی و کادمیوم در ادویه جات دارچین, فلفل سیاه و فلفل قرمز عرضه شده در همدان. مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز[Internet]. 1397؛40(5 ):8-14. Available from: https://sid.ir/paper/46529/fa
IEEE:
کپیزهرا آذرشب، و سهیل سبحان اردکانی، “ارزیابی شاخص سلامت عناصر روی و کادمیوم در ادویه جات دارچین, فلفل سیاه و فلفل قرمز عرضه شده در همدان،” مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، vol. 40، no. 5 ، pp. 8–14، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/46529/fa