Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,092
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

152
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ارزش تغذیه ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته ای به روش های درون تنی و برون تنی

صفحات

 صفحه شروع 265 | صفحه پایان 274

چکیده

 هدف این تحقیق تعیین ارزش غذایی مواد خوراکی نشاسته ای (دانه گندم, آرد گندم, نشاسته درجه یک و درجه دو) با استفاده از روش های 1) درون تنی, 2) برون تنی, و 3) تولید گاز در آزمایشگاه بود. در آزمایش اول از چهار راس قوچ ماکویی با میانگین وزنی 1.4±43.2 در قالب طرح پایه کامل تصادفی و بصورت چرخشی استفاده شد. ترکیب شیمیایی مواد آزمایشی و مدفوع به روش تجزیه تقریبی و تعیین نشاسته دفعی در مدفوع به روش انترون صورت گرفت. قابلیت هضم ماده خشک, ماده آلی, پروتئین, فیبر و ان - اف - ای دانه گندم, آرد گندم به ترتیب 68.91, 72.97, 71.10, 60.20, 79.33 و 77.67,80.29 , 72.17, 62.20 و 84.02 درصد, و قابلیت هضم ماده خشک نشاسته های خالص به ترتیب 98.26 و 94.62درصد بود. ضرایب هضمی ماده خشک و ماده آلی مواد خوراکی آزمایشی در آزمایش دوم (برون تنی) با همان ترتیب برابر 54.9 و62.27 , 67.74 و 69.76, 82.78 و 84.38, 92.61 و 90.84 درصد بود. که همبستگی بالایی را با داده های حاصل از درون تنی نشان داد .(r>0.8) در آزمایش سوم حجم تولید گاز, قابلیت هضم مواد آلی و اسیدهای چرب کوتاه زنجیر به ترتیب از دانه گندم به طرف آرد گندم, نشاسته درجه دو و درجه یک افزایش یافت. نتایج آزمایشات همبستگی قابل قبولی را بین سه روش در مورد بررسی قابلیت هضم مواد خوراکی آزمایشی نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نادری، منصور، پیرمحمدی، رسول، و تقی زاده، اکبر. (1389). تعیین ارزش تغذیه ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته ای به روش های درون تنی و برون تنی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 41(3)، 265-274. SID. https://sid.ir/paper/466558/fa

    Vancouver: کپی

    نادری منصور، پیرمحمدی رسول، تقی زاده اکبر. تعیین ارزش تغذیه ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته ای به روش های درون تنی و برون تنی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(3):265-274. Available from: https://sid.ir/paper/466558/fa

    IEEE: کپی

    منصور نادری، رسول پیرمحمدی، و اکبر تقی زاده، “تعیین ارزش تغذیه ای و پارامترهای هضمی مواد خوراکی نشاسته ای به روش های درون تنی و برون تنی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 3، pp. 265–274، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/466558/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا