APA:
کپیجلیلی، رضا، آق، ناصر، نوری، فرزانه، محسنی، ماریا، و ایمانی، احمد. (1390). اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتئین گیاهی بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه ای و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری، 3(4)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/466861/fa
Vancouver:
کپیجلیلی رضا، آق ناصر، نوری فرزانه، محسنی ماریا، ایمانی احمد. اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتئین گیاهی بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه ای و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری[Internet]. 1390؛3(4):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/466861/fa
IEEE:
کپیرضا جلیلی، ناصر آق، فرزانه نوری، ماریا محسنی، و احمد ایمانی، “اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتئین گیاهی بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه ای و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” محیط زیست جانوری، vol. 3، no. 4، pp. 0–0، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/466861/fa