مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

615
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتئین گیاهی بر شاخص های رشد، کارایی تغذیه ای و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 هدف از این تحقیق بررسی اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتئین گیاهی در سطوح بالا بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه ای, ترکیب شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان می باشد. 700 عدد ماهی با وزن متوسط 2±15 گرم انتخاب و در داخل 12 تانک (300 لیتری) با تراکم 50 عدد در هر تانک نگهداری و به مدت 60 روز با جیره های آزمایشی تغذیه شدند. از منابع پروتئین گیاهی در 3 سطح 40, 70 و 100 درصد جایگزین آرد ماهی به همراه یک گروه شاهد, استفاده شد. نتایج نشان داد که جایگزینی 40 درصد آرد ماهی جیره با منابع گیاهی اثرات منفی معنی داری بر شاخص های رشد (وزن نهایی 2.0± 69.0گرم), کارایی تغذیه ای و ترکیب شیمیایی بافت عضله ماهیان در مقایسه با گروه شاهد (وزن نهایی 2.0± 71.1گرم) را نداشت (P>0.05). جایگزینی 70 و 100 درصد آرد ماهی جیره با منابع پروتئین گیاهی باعث کاهش معنی دار شاخص های وزن نهایی (بترتیب, 1.0±56.9 و 3.0±47.9), ضریب تبدیل غذایی, پروتئین بافت عضله, ضریب کارایی چربی و پروتئین و ارزش تولیدی پروتئین در ماهیان گردید ( .(P<0.05با افزایش میزان جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتئین گیاهی درصد اسیدهای چرب 18:2n-6 و 18:3n-3 در بافت عضله ماهیان در مقایسه با گروه شاهد بطور معنی داری افزایش یافت .(P<0.05)

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جلیلی، رضا، آق، ناصر، نوری، فرزانه، محسنی، ماریا، و ایمانی، احمد. (1390). اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتئین گیاهی بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه ای و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری، 3(4)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/466861/fa

    Vancouver: کپی

    جلیلی رضا، آق ناصر، نوری فرزانه، محسنی ماریا، ایمانی احمد. اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتئین گیاهی بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه ای و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری[Internet]. 1390؛3(4):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/466861/fa

    IEEE: کپی

    رضا جلیلی، ناصر آق، فرزانه نوری، ماریا محسنی، و احمد ایمانی، “اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتئین گیاهی بر شاخص های رشد, کارایی تغذیه ای و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” محیط زیست جانوری، vol. 3، no. 4، pp. 0–0، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/466861/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button