مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,527
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

230
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی و روغن بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 93

چکیده

 این آزمایش جهت ارزیابی اثر استفاده از سطوح مختلف چربی و روغن در جیره های غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و برخی از صفات تخم مرغ انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی با تعداد 240 قطعه مرغ تخم گذار سویه های- لاین (W-36) از سن 64 تا 74 هفتگی در 5 تیمار و 4 تکرار (با 12 قطعه مرغ در هر تکرار) انجام گردید. جیره های آزمایشی شامل: جیره (1) حاوی 4 درصد پیه + 0 درصد روغن گیاهی, جیره (2) حاوی 3 درصد پیه + 1 درصد روغن گیاهی, جیره (3) حاوی 2 درصد پیه + 2 درصد روغن گیاهی, جیره (4) حاوی 1 درصد پیه+ 3 درصد روغن گیاهی, جیره (5) حاوی 0 درصد پیه + 4 درصد روغن گیاهی بودند. نتایج حاصله نشان داد هر چند که استفاده از سطوح مختلف چربی و روغن در جیره های اثرات معنی داری بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ ندارد ولی از لحاظ عددی بیشترین درصد تولید تخم مرغ (76.38), بالاترین درصد تولید توده ای (49.63) و بهترین ضریب تبدیل غذایی (2.5) در گروه آزمایشی 3 حاوی 2 درصد پیه + 2 درصد روغن مشاهده گردید و استفاده از این نوع ترکیب چربی و روغن در جیره های غذایی مرغ های تخم گذار توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نوبخت، علی، و اقدم شهریار، حبیب. (1388). اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی و روغن بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار. دانش و پژوهش علوم دامی، -(4)، 85-93. SID. https://sid.ir/paper/469048/fa

    Vancouver: کپی

    نوبخت علی، اقدم شهریار حبیب. اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی و روغن بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1388؛-(4):85-93. Available from: https://sid.ir/paper/469048/fa

    IEEE: کپی

    علی نوبخت، و حبیب اقدم شهریار، “اثرات استفاده از سطوح مختلف چربی و روغن بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان تخم گذار،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 4، pp. 85–93، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/469048/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button