مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

442
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

503
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص های رشد، میزان بقاء، فراسنجه های خونی و برخی از پاسخ های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 131 | صفحه پایان 140

چکیده

 به منظور بررسی تأثیر خوراکی پودر فلفل قرمز تند بر برخی پارامترهای رشد, بقاء فراسنجه های خونی و پاسخ های سیستم ایمنی ماهیان قزل آلای رنگین کمان, تعداد 240 عدد بچه ماهی (میانگین وزن 33/0± 69/15 گرم) در 12 مخزن (هر مخزن 20 عدد ماهی) به صورت تصادفی تقسیم شد و به مدت 45 روز با مقادیر 0, 1, 3 و 5 درصد پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) در غذا (هر کدام با 3 تکرار) مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج شاخص های رشد نشان داد, بالاترین مقدار افزایش وزن بدن و نرخ رشد ویژه در تیمار 5 درصد نسبت به سایر تیمارها مشاهده شد (05/0>P). کمترین مقدار ضریب تبدیل غذایی بصورت همزمان در تیمارهای تغذیه شده با 3 و 5 درصد فلفل قرمز مشاهده شد. همچنین شاخص وضعیت بین تیمارها اختلاف معنی داری نشان نداد (05/0P). بیشترین درصد هماتوکریت در تیمار 5 درصد فلفل مشاهده شد (05/0>P). بیشترین تعداد گلبولهای سفید در تیمارهای تغذیه شده با فلفل قرمز در مقایسه با شاهد مشاهده شد. بیشترین درصد لنفوسیتها در تیمار 5 درصد مشاهده شد. بیشترین میزان فعالیت لیزوزیم, C3 و IgM در تیمار 5 درصد فلفل مشاهده شد که با سایر تیمارها دارای اختلاف معنی دار بود (05/0>P). همچنین میزان C4 در تیمارهای تغذیه شده با فلفل نسبت به تیمار شاهد افزایش معنی داری داشت (05/0>P). بطورکلی, مکمل سازی جیره غذایی تجاری ماهی قزل آلا با 5 درصد پودر فلفل قرمز تند سبب بهبود عملکرد رشد, بهره وری تغذیه و سیستم ایمنی بچه ماهیان قزل آلا گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شمسایی مهرجان، مهدی، حسینی شکرابی، سیدپژمان، محجوب زردست، محمدمهدی، و محمدی، نگار. (1399). تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص های رشد, میزان بقاء, فراسنجه های خونی و برخی از پاسخ های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 29(1 )، 131-140. SID. https://sid.ir/paper/4693/fa

    Vancouver: کپی

    شمسایی مهرجان مهدی، حسینی شکرابی سیدپژمان، محجوب زردست محمدمهدی، محمدی نگار. تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص های رشد, میزان بقاء, فراسنجه های خونی و برخی از پاسخ های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1399؛29(1 ):131-140. Available from: https://sid.ir/paper/4693/fa

    IEEE: کپی

    مهدی شمسایی مهرجان، سیدپژمان حسینی شکرابی، محمدمهدی محجوب زردست، و نگار محمدی، “تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخص های رشد, میزان بقاء, فراسنجه های خونی و برخی از پاسخ های ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 29، no. 1 ، pp. 131–140، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4693/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا