APA:
کپیآذری فر، مریم، حدادخداپرست، محمدحسین، الهامی راد، امیرحسین، و آرمین، محمد. (1391). بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(4)، 353-360. SID. https://sid.ir/paper/470131/fa
Vancouver:
کپیآذری فر مریم، حدادخداپرست محمدحسین، الهامی راد امیرحسین، آرمین محمد. بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(4):353-360. Available from: https://sid.ir/paper/470131/fa
IEEE:
کپیمریم آذری فر، محمدحسین حدادخداپرست، امیرحسین الهامی راد، و محمد آرمین، “بررسی تغییرات فیزیکی و شیمیایی مارگارین سرخ کردنی مایع پس از حرارت دهی در دفعات متوالی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 4، pp. 353–360، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/470131/fa