APA:
کپیاسمعیلی بازارده، مریم، اسماعیلی، محسن، و حسن زاده، علی. (1391). ارزیابی پایداری کشمش های آفتابی, طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(4)، 410-416. SID. https://sid.ir/paper/470726/fa
Vancouver:
کپیاسمعیلی بازارده مریم، اسماعیلی محسن، حسن زاده علی. ارزیابی پایداری کشمش های آفتابی, طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(4):410-416. Available from: https://sid.ir/paper/470726/fa
IEEE:
کپیمریم اسمعیلی بازارده، محسن اسماعیلی، و علی حسن زاده، “ارزیابی پایداری کشمش های آفتابی, طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 4، pp. 410–416، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/470726/fa