مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

476
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

493
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی پایداری کشمش های آفتابی، طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت

صفحات

 صفحه شروع 410 | صفحه پایان 416

چکیده

 ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت سه نوع کشمش آفتابی, تیزابی و طلایی تهیه شد تا پایداری این محصولات ارزیابی و مقایسه گردد. ایزوترم ها در دماهای15oC , 25, 35 با بکارگیری روش ایزوپیستیک تعیین و با مدل گب برازش گردید. دماهای گذار شیشه ای محصولات بوسیله گرماسنجی افتراقی (DSC) تعیین و با مدل گوردون تیلور برازش شد. داده های ایزوترم جذب مشخص کرد که در تمامی دماهای مورد بررسی, بیشترین مقدار جذب آب و مقدار رطوبت تک لایه درکشمش تیزابی و کمترین آنها در نمونه کشمش آفتابی وجود دارد. از روی نمودار حالت و رابطه بین دمای گذار شیشه ای, فعالیت آبی و رطوبت تعادلی, مقادیر فعالیت آبی بحرانی (CWA) و مقدار رطوبت بحرانی (CWC) هریک از محصولات تعیین شد. بر اساس نمودار حالت, CWC (بر اساس وزن خشک) کمتر از 0.03 و مقدار CWA کشمش ها کمتر از 0.05 برآورد گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسمعیلی بازارده، مریم، اسماعیلی، محسن، و حسن زاده، علی. (1391). ارزیابی پایداری کشمش های آفتابی, طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(4)، 410-416. SID. https://sid.ir/paper/470726/fa

    Vancouver: کپی

    اسمعیلی بازارده مریم، اسماعیلی محسن، حسن زاده علی. ارزیابی پایداری کشمش های آفتابی, طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(4):410-416. Available from: https://sid.ir/paper/470726/fa

    IEEE: کپی

    مریم اسمعیلی بازارده، محسن اسماعیلی، و علی حسن زاده، “ارزیابی پایداری کشمش های آفتابی, طلایی و تیزابی با بکارگیری ایزوترم جذب رطوبت و نمودار حالت،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 4، pp. 410–416، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/470726/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button