مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,716
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

248
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی بر خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)

صفحات

 صفحه شروع 31 | صفحه پایان 44

چکیده

 این تحقیق با هدف کاهش ضایعات و افزایش عمر انبارمانی زردآلو رقم شاهرودی از طریق انتخاب زمان مناسب برداشت پیشنهاد و اجرا شد. بدین منظور, در 5 زمان (دهه اول, دهه دوم و دهه سوم خرداد, دهه اول, و دهه دوم تیر) میوه زردآلو برداشت شد و خصوصیات کمی و کیفی آن در هر یک از مراحل پس از طی مدت زمان نگهداری (صفر, 15, 30, 45, و 60 روز) در سردخانه با دمای 0.5 درجه سانتیگراد اندازه گیری و مقایسه گردید. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از آزمون فاکتوریل دو عامله در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار و مقایسه میانگین ها از طریق آزمون دانکن نشان می دهد که مناسب ترین زمان برداشت دهه سوم خرداد است (90±3 روز پس از مرحله تمام گل, 2.6 پوند بر اینچ مربع سفتی بافت, و 1285.5±40 واحد حرارتی). بررسی های رگرسیونی نیز نشان می دهد که در تخمین زمان برداشت, واحد حرارتی و سفتی بافت از مهم ترین عوامل اند که می توان با اندازه گیری این دو عامل زمان مناسب برداشت را پیش بینی کرد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گنجی مقدم، ابراهیم، و شیخ اسلامی، زهرا. (1384). اثرات زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی بر خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 6(25)، 31-44. SID. https://sid.ir/paper/474146/fa

    Vancouver: کپی

    گنجی مقدم ابراهیم، شیخ اسلامی زهرا. اثرات زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی بر خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی). مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1384؛6(25):31-44. Available from: https://sid.ir/paper/474146/fa

    IEEE: کپی

    ابراهیم گنجی مقدم، و زهرا شیخ اسلامی، “اثرات زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی بر خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 6، no. 25، pp. 31–44، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/474146/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button