APA:
کپیقراچورلو، م.، قوامی، م.، آبرومند، پ.، و درویش، ف.. (1385). اثر بتاسیکلودکسترین بر کلسترول و دیگر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی تالو. علوم غذایی و تغذیه، 3(4)، 2-16. SID. https://sid.ir/paper/474416/fa
Vancouver:
کپیقراچورلو م.، قوامی م.، آبرومند پ.، درویش ف.. اثر بتاسیکلودکسترین بر کلسترول و دیگر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی تالو. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1385؛3(4):2-16. Available from: https://sid.ir/paper/474416/fa
IEEE:
کپیم. قراچورلو، م. قوامی، پ. آبرومند، و ف. درویش، “اثر بتاسیکلودکسترین بر کلسترول و دیگر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی تالو،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 3، no. 4، pp. 2–16، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/474416/fa