Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

766
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

225
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آغازگرهای تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر روی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی

صفحات

 صفحه شروع 249 | صفحه پایان 257

چکیده

 تاثیر آغازگرهای تولید کننده اگزوپلی ساکارید (EPS+) بر پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایش بررسی گردید. چهار تیمار پنیر تولید شد شامل تیمار 1 حاوی آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید Y8.86 و بدون آغازگر تجاری, تیمار 2 حاوی آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید L904 و بدون آغازگر تجاری, تیمار 3 حاوی آغازگرهای تولید کننده اگزوپلی ساکارید (Y 8.86 و L904) همراه با آغازگر تجاری و تیمار کنترل فقط حاوی آغازگر تجاری DELVO-TEC تهیه شدند. پنیر های تولیدی در دمای 10-8oC به مدت 60 روز نگهداری شد. ارزیابی پروتئولیز در پنیر با استفاده از اوره پلی آکریل آمید ژل الکتروفورزو همچنین اندازه گیری ازت محلول در pH=4.6, ازت غیرپروتئینی (ازت محلول در تری کلرو استیک اسید) و ارزیابی لیپولیز توسط تعیین اندیس اسیدی چربی انجام شد. نتایج حاصله نشان داد که مقدار ازت محلول در pH=4.6, ازت محلول در تری کلرو استیک اسید و اندیس لیپولیز در طول رسیدن پنیر افزایش (P<0.05) پیدا کرد. در طول رسیدن پنیر اختلاف در مقدار ازت محلول در pH=4.6 و ازت غیر پروتئینی نمونه های حاوی سویه های EPS+ بیشتر از نمونه کنترل بود. بررسی نتایج ژل الکتروفورز نشان داد استفاده از آغازگرهای تولید کننده اگزوپلی ساکارید در شکستن -as1 کازئین موثر بودند. مقدار اندیس اسیدی در نمونه های حاوی آغازگرهای EPS و نمونه کنترل تفاوت معنی داری (P<0.05) نداشت که نشان دهنده عدم تاثیر آغازگرهای EPS+ روی شدت لیپولیز در پنیر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارع جمشیدی، نگین، و حصاری، جواد. (1392). تاثیر آغازگرهای تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر روی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(2)، 249-257. SID. https://sid.ir/paper/475788/fa

    Vancouver: کپی

    زارع جمشیدی نگین، حصاری جواد. تاثیر آغازگرهای تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر روی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(2):249-257. Available from: https://sid.ir/paper/475788/fa

    IEEE: کپی

    نگین زارع جمشیدی، و جواد حصاری، “تاثیر آغازگرهای تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر روی پروتئولیز و لیپولیز پنیر سفید فراپالایشی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 249–257، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/475788/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا