APA:
کپیرضوی زادگان جهرمی، سیدحسین، طباطبایی یزدی، فریده، کریمی، مهدی، و مرتضوی، سیدعلی. (1390). بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 280-289. SID. https://sid.ir/paper/476357/fa
Vancouver:
کپیرضوی زادگان جهرمی سیدحسین، طباطبایی یزدی فریده، کریمی مهدی، مرتضوی سیدعلی. بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(4):280-289. Available from: https://sid.ir/paper/476357/fa
IEEE:
کپیسیدحسین رضوی زادگان جهرمی، فریده طباطبایی یزدی، مهدی کریمی، و سیدعلی مرتضوی، “بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 280–289، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476357/fa