مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

196
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پنج مولفه مختلف بر بهیه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در درستگاه گوارش جوجه ها گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 162

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صیداوی، ع.ر.، میرحسینی، س.ض.، و شیوازاد، م.. (1386). اثر پنج مولفه مختلف بر بهیه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در درستگاه گوارش جوجه ها گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 3(3)، 153-162. SID. https://sid.ir/paper/476454/fa

    Vancouver: کپی

    صیداوی ع.ر.، میرحسینی س.ض.، شیوازاد م.. اثر پنج مولفه مختلف بر بهیه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در درستگاه گوارش جوجه ها گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1386؛3(3):153-162. Available from: https://sid.ir/paper/476454/fa

    IEEE: کپی

    ع.ر. صیداوی، س.ض. میرحسینی، و م. شیوازاد، “اثر پنج مولفه مختلف بر بهیه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در درستگاه گوارش جوجه ها گوشتی،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 3، no. 3، pp. 153–162، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476454/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button