APA:
کپیصیداوی، ع.ر.، میرحسینی، س.ض.، و شیوازاد، م.. (1386). اثر پنج مولفه مختلف بر بهیه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در درستگاه گوارش جوجه ها گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، 3(3)، 153-162. SID. https://sid.ir/paper/476454/fa
Vancouver:
کپیصیداوی ع.ر.، میرحسینی س.ض.، شیوازاد م.. اثر پنج مولفه مختلف بر بهیه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در درستگاه گوارش جوجه ها گوشتی. میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)[Internet]. 1386؛3(3):153-162. Available from: https://sid.ir/paper/476454/fa
IEEE:
کپیع.ر. صیداوی، س.ض. میرحسینی، و م. شیوازاد، “اثر پنج مولفه مختلف بر بهیه سازی واکنش زنجیره ای پلیمراز برای تشخیص باکتری های جنس کلستریدیوم در درستگاه گوارش جوجه ها گوشتی،” میکروبیولوژی دامپزشکی (پژوهشنامه دامپزشکی گرمسار)، vol. 3، no. 3، pp. 153–162، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476454/fa