APA:
کپیمجذوبی، مهسا، روشن، فریده، کدیور، مهدی، فرحناکی، عسگر، و صابری، بهاره. (1392). تاثیر افزودن نشاسته گندم اصلاح شده با فرایند حرارتی- رطوبتی بر ویژگی های خمیر و نان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(2)، 155-164. SID. https://sid.ir/paper/478054/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، روشن فریده، کدیور مهدی، فرحناکی عسگر، صابری بهاره. تاثیر افزودن نشاسته گندم اصلاح شده با فرایند حرارتی- رطوبتی بر ویژگی های خمیر و نان. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(2):155-164. Available from: https://sid.ir/paper/478054/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، فریده روشن، مهدی کدیور، عسگر فرحناکی، و بهاره صابری، “تاثیر افزودن نشاسته گندم اصلاح شده با فرایند حرارتی- رطوبتی بر ویژگی های خمیر و نان،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 155–164، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/478054/fa