APA:
کپیشمشیرساز، مریم، میرزایی، حبیب اله، عزیزی، محمدحسین، و اعلمی، مهران. (1393). تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 133-142. SID. https://sid.ir/paper/478527/fa
Vancouver:
کپیشمشیرساز مریم، میرزایی حبیب اله، عزیزی محمدحسین، اعلمی مهران. تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):133-142. Available from: https://sid.ir/paper/478527/fa
IEEE:
کپیمریم شمشیرساز، حبیب اله میرزایی، محمدحسین عزیزی، و مهران اعلمی، “تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 133–142، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/478527/fa