مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

620
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

372
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری

صفحات

 صفحه شروع 133 | صفحه پایان 142

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شمشیرساز، مریم، میرزایی، حبیب اله، عزیزی، محمدحسین، و اعلمی، مهران. (1393). تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 133-142. SID. https://sid.ir/paper/478527/fa

    Vancouver: کپی

    شمشیرساز مریم، میرزایی حبیب اله، عزیزی محمدحسین، اعلمی مهران. تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):133-142. Available from: https://sid.ir/paper/478527/fa

    IEEE: کپی

    مریم شمشیرساز، حبیب اله میرزایی، محمدحسین عزیزی، و مهران اعلمی، “تاثیر نشاسته تعدیل شده ذرت بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان بربری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 133–142، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/478527/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button