APA:
کپیرحمتی، نازنین فاطمه، مظاهری تهرانی، مصطفی، و دانشور، کاظم. (1392). بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با شیر سویا بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی سس مایونز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 23(2)، 259-270. SID. https://sid.ir/paper/478991/fa
Vancouver:
کپیرحمتی نازنین فاطمه، مظاهری تهرانی مصطفی، دانشور کاظم. بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با شیر سویا بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی سس مایونز. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1392؛23(2):259-270. Available from: https://sid.ir/paper/478991/fa
IEEE:
کپینازنین فاطمه رحمتی، مصطفی مظاهری تهرانی، و کاظم دانشور، “بررسی تاثیر جایگزینی تخم مرغ با شیر سویا بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی سس مایونز،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 23، no. 2، pp. 259–270، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/478991/fa