مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

509
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

520
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سنجش آگاهی دانشجویان رشته شیلات نسبت به فواید مصرف آبزیان

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 91

چکیده

 با توجه به تاثیر افزایش مصرف سرانه آبزیان بر سلامت جامعه, آگاهی از فواید آبزیان و ارزش تغذیه ای آنها برای پیشگیری و درمان برخی از بیماری ها بسیار اهمیت دارد. بررسی آگاهی دانشجویان شیلات از فواید و ارزش غذایی آبزیان, خواهد توانست سطح آگاهی و آموزه های آنان را جهت ترویج مصرف آبزیان در خانوار و جامعه شغلی آتی آنان بسنجد. در سال 1396 با استفاده از پرسشنامه, اطلاعات دانشجویان دو دانشگاه در خصوص محتوای چربی و پروتئین, ویتامین ها, مواد معدنی, اسیدهای آمینه, اسیدهای چرب, دلایل مصرف ماهی و اثرات درمانی مصرف آبزیان از دیدگاه آنان جمع آوری شد. پس از تجزیه و تحلیل آماری به روش کای دو و فریدمن, با امتیازدهی به پاسخ های صحیح, نتایج نشان داد مصرف سرانه خانوار دانشجویان 3/23 کیلوگرم بوده است و 4/64 درصد دانشجویان پس از قبولی در رشته خود نتوانسته اند بر مصرف ماهی خانوارهای خود تأثیر بگذارند. ازنظر آنان ید غنی ترین عنصر موجود در آبزیان است که برای پیشگیری از گواتر مناسب است و به ترتیب از دیدگاه آنان مصرف آبزیان در پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی, آلزایمر و سرطان مؤثر می باشد. با میانگین امتیاز 53/7 و امتیاز حداکثر 18 به میزان 4/16 درصد نمونه از فواید آبزیان آگاهی داشتند. بنابراین تحقیق, لزوم توجه به آموزش جدی تر و توجه بیشتر به فواید و ارزش غذایی آبزیان در سرفصل دروس رشته شیلات را آشکار می سازد تا آنان مروجین بهتری برای مصرف ماهی بین مردم و خانواده های خود باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عادلی، افشین، و میرباقری، وثیقه السادات. (1397). سنجش آگاهی دانشجویان رشته شیلات نسبت به فواید مصرف آبزیان. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(6 )، 79-91. SID. https://sid.ir/paper/4797/fa

    Vancouver: کپی

    عادلی افشین، میرباقری وثیقه السادات. سنجش آگاهی دانشجویان رشته شیلات نسبت به فواید مصرف آبزیان. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(6 ):79-91. Available from: https://sid.ir/paper/4797/fa

    IEEE: کپی

    افشین عادلی، و وثیقه السادات میرباقری، “سنجش آگاهی دانشجویان رشته شیلات نسبت به فواید مصرف آبزیان،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 6 ، pp. 79–91، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4797/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button