مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

684
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مصرف مواد غذایی در ماه مبارک رمضان

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 41

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

 دستورالعمل رژیم غذایی در سراسر جهان به عنوان اصول تنظیم و تعادل عملکرد بدن شناخته شده است. در طول ماه مبارک رمضان از سپیده دم تا غروب آفتاب که روزه گرفته می شود، این دستورالعمل رژیم غذایی درست به اجرا در می آید. روزه ماه مبارک رمضان دارای فواید جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی می باشد، اما اگر به طور صحیح به آن عمل نشود ممکن است مشکلاتی را بوجود آورد. ما نیازی به مصرف مواد غذایی اضافی در موقع افطار و شام نداریم. برای سالم ماندن، ما بایستی گروههای غذایی شامل نان و غلات، شیر و محصولات آن، میوه جات و سبزیجات، گوشت و سایر مواد غذایی را مصرف نماییم. همچنین نیازی به مصرف چربی اضافی نداریم و مواد غذایی ذکر شده بالا دارای چربی کافی می باشند.روزه ماه مبارک رمضان باعث تنظیم میزان کلسترول خون، کاهش اسیدیته معده می شود و جلوگیری از مشکلات گوارشی می کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صمدی، صادق، و جنید، بدری سادات. (1380). مصرف مواد غذایی در ماه مبارک رمضان. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، 3((ویژه نامه خلاصه مقالات کنگره روزه داری و سلامت))، 41-41. SID. https://sid.ir/paper/479702/fa

    Vancouver: کپی

    صمدی صادق، جنید بدری سادات. مصرف مواد غذایی در ماه مبارک رمضان. مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران[Internet]. 1380؛3((ویژه نامه خلاصه مقالات کنگره روزه داری و سلامت)):41-41. Available from: https://sid.ir/paper/479702/fa

    IEEE: کپی

    صادق صمدی، و بدری سادات جنید، “مصرف مواد غذایی در ماه مبارک رمضان،” مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران، vol. 3، no. (ویژه نامه خلاصه مقالات کنگره روزه داری و سلامت)، pp. 41–41، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/479702/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button