مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

376
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

544
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پایداری میکروکپسول تولید شده از روغن ماهی کیلکا با استفاده از خواص عملکردی هیدرولیز پوست ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 78

چکیده

پوست ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) به عنوان پسماند فرآوری در کارخانه های تولید فرآورده های گوشت چرخ شده, با بهایی پایین در دسترس می باشد. روغن ماهی کیلکا (جنس Clupeonella) نسبت به روغن سایر ماهیان دریای خزر دارای اُمگا-3 بیشتر و ارزش غذایی بالاتر می باشد. در پژوهش حاضر, پوست کپور نقره ای جمع آوری و پس از هیدرولیز با آنزیم آلکالاز, خواص عملکردی آن جهت پایداری میکروکپسول تولید شده از روغن خالص شده کیلکا در pHهای 4/3 و 8/6 بررسی شد. نتایج نشان داد تغییرات میزان اسیدهای آمینه پس از 6 ساعت هیدرولیز قابل ملاحظه بود (05/0p<). مجموع اسیدهای آمینه آبگریز از 08/32 درصد در زمان 25/0 ساعت به 88/24 درصد پس از 6 ساعت هیدرولیز رسید. فعالیت مهارکنندگی رادیکال دی فنیل پیکریل هیدرازیل (DPPH) و قدرت احیای آهن محلول های هیدرولیزی, طی ساعت اول افزایش قابل توجهی داشت, در 4 ساعت به اوج رسید و پس از آن به آرامی کاهش یافت. پایداری امولسیون در برابر دو فاز شدن و تشکیل خامه در pH 8/6 نسبت به pH 4/3 بیشتر بود و اختلاف معنی داری را در غلظت های 2 تا 5 میلی گرم بر میلی لیتر محلول هیدرولیزی نشان داد (05/0p<). به عنوان یک نتیجه کلی, استفاده از عمل هیدرولیز پوست کپور نقره ای و نقش آنتی اکسیدانی آن در تولید امولسیون های پایدار حاوی میکروکپسول های روغن کیلکا, پروسه ای با ارزش جهت غنی سازی انواع غذاها می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جلیلی، سیدحسن، فرهوش، رضا، کوچکی، آرش، و مطلبی، عباسعلی. (1397). پایداری میکروکپسول تولید شده از روغن ماهی کیلکا با استفاده از خواص عملکردی هیدرولیز پوست ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(6 )، 67-78. SID. https://sid.ir/paper/4799/fa

    Vancouver: کپی

    جلیلی سیدحسن، فرهوش رضا، کوچکی آرش، مطلبی عباسعلی. پایداری میکروکپسول تولید شده از روغن ماهی کیلکا با استفاده از خواص عملکردی هیدرولیز پوست ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(6 ):67-78. Available from: https://sid.ir/paper/4799/fa

    IEEE: کپی

    سیدحسن جلیلی، رضا فرهوش، آرش کوچکی، و عباسعلی مطلبی، “پایداری میکروکپسول تولید شده از روغن ماهی کیلکا با استفاده از خواص عملکردی هیدرولیز پوست ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 6 ، pp. 67–78، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4799/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button