مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

456
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

522
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تغییرات غلظت گلوکز خون در مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) قبل و بعد از خوراک دهی

صفحات

 صفحه شروع 171 | صفحه پایان 175

چکیده

 در این پژوهش, اندازه گیری و مقایسه گلوکز خون سرم مولدین قزل آلای رنگین کمان پرورشی در دو تیمار, قبل و بعد از خوراک دهی, انجام شد. هر تیمار شامل 10 مولد بود, نیمی از مولدها نر و نیم دیگر ماده بودند. خون گیری بکمک سرنگ و از ساقه دمی انجام شد. سپس, به کمک سانتریفیوژ سرم, جداسازی گردید. میزان گلوکز سرم به کمک کیت (کیت رنگ سنجی شرکت من) و بر اساس روش گلوکز اکسیداز انجام گرفت. میانگین گلوکز خون تیمار اول (ناشتا) 14± 2/92 میلی گرم بر دسی لیتر بود در حالی که میانگین گلوکز خون تیمار دوم (خوراک داده شده) 2/17± 2/189میلی گرم بر دسی لیتر بود. مقایسه ای بین دو تیمار بکمک روش t-testانجام شد که نشان دهنده تفاوت معنی دار بین دو تیمار بود (05/0>p). نتیجه گیری نهایی نشان داد تغذیه ماهی سبب تغییر در غلظت گلوکز خون گردید. لذا جهت صحت آزمایشات و تحقیقات آتی و استاندارد و همسان بودن آزمایشات, پیشنهاد می گردد 8 ساعت قبل از آزمایش قند به ماهی خوراک داده نشود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گنجور، محمدسعید، قائدی، علیرضا، راستیان نسب، ابوالحسن، صلاحی اردکانی، محمدمیثم، حسینی، سیدعبدالحمید، و فلاحت ناصرآباد، عیسی. (1397). مقایسه تغییرات غلظت گلوکز خون در مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) قبل و بعد از خوراک دهی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، 27(6 )، 171-175. SID. https://sid.ir/paper/4808/fa

    Vancouver: کپی

    گنجور محمدسعید، قائدی علیرضا، راستیان نسب ابوالحسن، صلاحی اردکانی محمدمیثم، حسینی سیدعبدالحمید، فلاحت ناصرآباد عیسی. مقایسه تغییرات غلظت گلوکز خون در مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) قبل و بعد از خوراک دهی. مجله علمی شیلات ایران (فارسی)[Internet]. 1397؛27(6 ):171-175. Available from: https://sid.ir/paper/4808/fa

    IEEE: کپی

    محمدسعید گنجور، علیرضا قائدی، ابوالحسن راستیان نسب، محمدمیثم صلاحی اردکانی، سیدعبدالحمید حسینی، و عیسی فلاحت ناصرآباد، “مقایسه تغییرات غلظت گلوکز خون در مولدین قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) قبل و بعد از خوراک دهی،” مجله علمی شیلات ایران (فارسی)، vol. 27، no. 6 ، pp. 171–175، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/4808/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button