APA:
کپیصادقی، احسان، هاشمیان، امیرحسین، محمدی، میترا، بهلولی اسکویی، سمیه، مسکینی، حبیبه، محمدی، رضا، و الماسی، علی. (1392). بررسی تاثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 209-215. SID. https://sid.ir/paper/480895/fa
Vancouver:
کپیصادقی احسان، هاشمیان امیرحسین، محمدی میترا، بهلولی اسکویی سمیه، مسکینی حبیبه، محمدی رضا، الماسی علی. بررسی تاثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):209-215. Available from: https://sid.ir/paper/480895/fa
IEEE:
کپیاحسان صادقی، امیرحسین هاشمیان، میترا محمدی، سمیه بهلولی اسکویی، حبیبه مسکینی، رضا محمدی، و علی الماسی، “بررسی تاثیر فرایند پخت و انجماد بر میزان نیترات و نیتریت سبزیجات پرمصرف،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 209–215، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/480895/fa