APA:
کپیپیش بهار، اسماعیل، قهرمان زاده، محمد، و جعفری ثانی، مریم. (1392). تاثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR). اقتصاد و توسعه کشاورزی (علوم و صنایع کشاورزی)، 27(4)، 319-327. SID. https://sid.ir/paper/480943/fa
Vancouver:
کپیپیش بهار اسماعیل، قهرمان زاده محمد، جعفری ثانی مریم. تاثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR). اقتصاد و توسعه کشاورزی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1392؛27(4):319-327. Available from: https://sid.ir/paper/480943/fa
IEEE:
کپیاسماعیل پیش بهار، محمد قهرمان زاده، و مریم جعفری ثانی، “تاثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR)،” اقتصاد و توسعه کشاورزی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 27، no. 4، pp. 319–327، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/480943/fa